1. 7. 2022
Cenjne stranke obvešcamo, da smo morali zaradi trenutnega ekonomskega stanja z dnem 1.7.2022 spremeniti cenik naših storitev.


strokovne povezave:
LOMA consulting
InfData svetovanje
AquaDynamic - podvodna dela

ostale povezave:
ladjicepotapljat.si
Splošni pogoji poslovanja čistilnic in pralnic

Gasilska zaščitna oblačila

so po naravi in namenu zahtevna in predraga, da bi jih z napačno nego uničili ali kakorkoli zmanjšali njihovo učinkovitost. Slednje je še kako pomembno, saj je gasilec pri svojem delu izpostavljen ekstremnim pogojem, kjer mora funkcionirati stoodstotno, svoji opremi mora zaupati, kar pa je možno le z doslednim vzdrževanjem in strokovno nego.


V naši delavnici lahko vaša zaščitna oblačila negujemo po postopkih, ki so predpisani s strani proizvajalca oblačil, lahko jih šiviljsko popravimo kot je na primer menjava zadrge, krpanje kolen, žepov, drugi raztrganin, popravilo ali menjava odseval in druga šiviljska dela, ki jih vaša oblačila potrebujejo.


Da je delo kvalitetno opravljeno nam omogoča usposobljen kader (ing. tekstilstva, dva mojstra vzdrževanja tekstilij in kvalificirane šivilje). Vodilna strokovnjaka sta opravila usposabljanje v tovarni Bristol UNIFROMS in tovarni Texport, za kar sta prejela tudi certifikate. Poleg zaščitnih oblačil negujemo tudi delovna in svečana gasilska oblačila.


Že vrsto let uspešno sodelujemo in kompletno vzdržujemo zaščitna oblačila Gasilske brigade Ljubljana, Gasilske zveze Ljubljana, Gasilskih zvez v neposredni bližini Ljubljane in drugih, ki uporabljajo podobna oblačila. Ob morebitnem vašem zanimanju za našo storitev smo zelo prilagodljivi, tako glede terminov dela kot prevoza vaših oblačil.
POSEBNA STORITEV!

GASILSKA OBLAČILA

V naši delavnici lahko zaščitna gasilska oblačila negujemo po postopkih, ki so predpisani s strani proizvajalca oblačil, ali jih šiviljsko popravimo po specifikacijah proizvajalca.
STORITVE ZA VAS!
SKRB ZA OKOLJE: Kot del našega programa skrbi za okolje lahko vse obešalnike ter zavojno folijo, ki ste jih dobili pri prevzemu oblačil, vrnete v našo poslovalnico, kjer bomo poskrbeli za primerno reciklažo.


EKOLOGIJA: V začetku leta 2008 smo v Mehurčku svojo tehnologijo posodobili z novim strojem za kemično čiščenje. Novo pridobljeni stroj podjetja BÖWE je trenutno zadnji dosežek kvalitete v naši branži, saj je glede na ekologijo, design in tehnologijo v samem svetovnem vrhu.


Smo prva čistilnica v Sloveniji, ki lahko madeže lokalno čistimo z ULTRA ZVOKOM,
kar je za tkanino in barvilo bolj prijazno!


Smo ena izmed redkih čistilnic, ki lahko vaša oblačila zaščitimo tudi proti UV žarkom z impregnacijo SUN BLOCK.
ALI VESTE?
Da lahko odstranite madež od voska tako, da čez madež položite pergamentni papir in parkrat potegnete z likalnikom po papirju?
© 2005 - 2009 - vse pravice pridržane: INFDATA