10. 8. 2019
Dne 16.8.2019 bo naša poslovalnica ZAPRTA. Hvala za razumevanje.


28. 6. 2019
Poletni delovni čas.
Od 1.7.2019 do 2.9.2019 bo naša poslovalnica odprta v PON - PET od 8:00 do 17:00. Ob sobotah in nedeljah pa bo ZAPRTA. Hvala za razumevanje.


strokovne povezave:
LOMA consulting
InfData svetovanje
AquaDynamic - podvodna dela

ostale povezave:
ladjicepotapljat.si
Splošni pogoji poslovanja čistilnic in pralnic
Nič lažjega. Če vas zanima karkoli v zvezi z vzdrževanjem ali čiščenjem tekstilij nam pišite in odgovorili vam bomo. Najzanimivejša vprašanja in odgovore pa bomo objavljali na tej strani.

vaše ime:
vaša e-pošta:
vaše vprašanje:
POSEBNA STORITEV!

GASILSKA OBLAČILA

V naši delavnici lahko zaščitna gasilska oblačila negujemo po postopkih, ki so predpisani s strani proizvajalca oblačil, ali jih šiviljsko popravimo po specifikacijah proizvajalca.
STORITVE ZA VAS!
SKRB ZA OKOLJE: Kot del našega programa skrbi za okolje lahko vse obešalnike ter zavojno folijo, ki ste jih dobili pri prevzemu oblačil, vrnete v našo poslovalnico, kjer bomo poskrbeli za primerno reciklažo.


EKOLOGIJA: V začetku leta 2008 smo v Mehurčku svojo tehnologijo posodobili z novim strojem za kemično čiščenje. Novo pridobljeni stroj podjetja BÖWE je trenutno zadnji dosežek kvalitete v naši branži, saj je glede na ekologijo, design in tehnologijo v samem svetovnem vrhu.


Smo prva čistilnica v Sloveniji, ki lahko madeže lokalno čistimo z ULTRA ZVOKOM,
kar je za tkanino in barvilo bolj prijazno!


Smo ena izmed redkih čistilnic, ki lahko vaša oblačila zaščitimo tudi proti UV žarkom z impregnacijo SUN BLOCK.
ALI VESTE?
Da lahko odstranite madež od voska tako, da čez madež položite pergamentni papir in parkrat potegnete z likalnikom po papirju?
© 2005 - 2009 - vse pravice pridržane: INFDATA