1. 9. 2023
Cenjene stranke obvešcamo, da zaradi
kadrovskega primankljaja do nadaljnjega naša poslovalnica posluje
od 8:00 do 16:00.


strokovne povezave:
LOMA consulting
InfData svetovanje
AquaDynamic - podvodna dela

ostale povezave:
ladjicepotapljat.si
Splošni pogoji poslovanja čistilnic in pralnic
Nič lažjega. Če vas zanima karkoli v zvezi z vzdrževanjem ali čiščenjem tekstilij nam pišite in odgovorili vam bomo. Najzanimivejša vprašanja in odgovore pa bomo objavljali na tej strani.

vaše ime:
vaša e-pošta:
vaše vprašanje:
POSEBNA STORITEV!

GASILSKA OBLAČILA

V naši delavnici lahko zaščitna gasilska oblačila negujemo po postopkih, ki so predpisani s strani proizvajalca oblačil, ali jih šiviljsko popravimo po specifikacijah proizvajalca.
STORITVE ZA VAS!
SKRB ZA OKOLJE: Kot del našega programa skrbi za okolje lahko vse obešalnike ter zavojno folijo, ki ste jih dobili pri prevzemu oblačil, vrnete v našo poslovalnico, kjer bomo poskrbeli za primerno reciklažo.


EKOLOGIJA: V začetku leta 2008 smo v Mehurčku svojo tehnologijo posodobili z novim strojem za kemično čiščenje. Novo pridobljeni stroj podjetja BÖWE je trenutno zadnji dosežek kvalitete v naši branži, saj je glede na ekologijo, design in tehnologijo v samem svetovnem vrhu.


Smo prva čistilnica v Sloveniji, ki lahko madeže lokalno čistimo z ULTRA ZVOKOM,
kar je za tkanino in barvilo bolj prijazno!


Smo ena izmed redkih čistilnic, ki lahko vaša oblačila zaščitimo tudi proti UV žarkom z impregnacijo SUN BLOCK.
ALI VESTE?
Da madeže od vina najlažje odstranimo, če jih takoj speremo s toplo vodo. Nikoli ne posipamo soli po vinskih madežih saj sol uniči vlakna tekstilije. Včasih se lahko sledi rdečega vina znebimo tudi tako, da takoj po madežu polijemo nekaj belega vina in speremo s toplo vodo.
© 2005 - 2009 - vse pravice pridržane: INFDATA