1. 2. 2024
Cenjene stranke obvešcamo, da smo z letom 2024
podaljšali čas delovanja naše poslovalnice
od 8:00 do 18:00.


strokovne povezave:
LOMA consulting
InfData svetovanje
AquaDynamic - podvodna dela

ostale povezave:
ladjicepotapljat.si
Splošni pogoji poslovanja čistilnic in pralnic
SPREJEMNICA
Prva postaja je vsekakor sprejemnica, kjer vaša oblačila sprejmemo v našo oskrbo. Pri sprejemu tekstilij je zelo pomembno, da čimbolje opišete vrsto in izvor madeža. Tako zagotovite, da bomo vaše oblačilo kvalitetno in hitreje očistili, popravili ali vam svetovali o nepopravljivih madežih. Če vzdrževalec tekstilij ve, s kakšnimi nečistočami se spoprijema, je uspeh čiščenja takorekoč že zagotovljen.
SORTIRANJE
Sortiranje je zelo pomembna faza saj mora biti opravljeno skrbno in natančno. Pri nas oblačila sortiramo glede na:
  • vrsto materiala
  • stopnjo umazanosti
  • navodila za vzdrževanje, ki morajo biti trajno všita na vsaki tekstiliji.
NEGA
Madeže najprej obdelamo lokalno z ustreznim postopkom na detaširni mizi tako, da sladkorne, maščobne, beljakovinske, čreslovinske, škrobne in barvne madeže, odstranimo ločeno. Pri tem postopku je 90% madežev odstranljivih samo z vodo in komprimiranim zrakom.
Lokalni obdelavi sledi čiščenje ali pranje oblačil v stroju, kjer se odstrani preostala nesnaga in ostanki čistilnih sredstev.
LIKANJE
Pri nas likamo s profesionalnimi likalniki, ki zagotavljajo najvišjo kvaliteto likanja. Sodobno opremljena likalnica omogoča likanje po različnih postopkih, s katerimi lahko izvajamo likanje bolj zahtevnih tekstilij in občutljivih materialov.
ŠIVANJE
Mnogokrat se zgodi, da je najnovejša pridobitev vaše garderobe malenkost prevelika ali premajhna, včasih pa je vaš najljubši kos oblačil zaradi takih ali drugačnih razlogov strgan. Naše šivilije so izkušene in imajo znanje, ki je potrebno, da skrajšajo, podaljšajo ali popravijo vaše oblačilo, ki bo zopet zasijalo v vsem svojem sijaju.
POSEBNA STORITEV!

GASILSKA OBLAČILA

V naši delavnici lahko zaščitna gasilska oblačila negujemo po postopkih, ki so predpisani s strani proizvajalca oblačil, ali jih šiviljsko popravimo po specifikacijah proizvajalca.
STORITVE ZA VAS!
SKRB ZA OKOLJE: Kot del našega programa skrbi za okolje lahko vse obešalnike ter zavojno folijo, ki ste jih dobili pri prevzemu oblačil, vrnete v našo poslovalnico, kjer bomo poskrbeli za primerno reciklažo.


EKOLOGIJA: V začetku leta 2008 smo v Mehurčku svojo tehnologijo posodobili z novim strojem za kemično čiščenje. Novo pridobljeni stroj podjetja BÖWE je trenutno zadnji dosežek kvalitete v naši branži, saj je glede na ekologijo, design in tehnologijo v samem svetovnem vrhu.


Smo prva čistilnica v Sloveniji, ki lahko madeže lokalno čistimo z ULTRA ZVOKOM,
kar je za tkanino in barvilo bolj prijazno!


Smo ena izmed redkih čistilnic, ki lahko vaša oblačila zaščitimo tudi proti UV žarkom z impregnacijo SUN BLOCK.
ALI VESTE?
Barvno perilo sušite v senci, če je le možno.
© 2005 - 2009 - vse pravice pridržane: INFDATA