19. 4. 2023
Obvešcamo vas, da bo dne naša poslovalnica v petek 28.4.2023 ZAPRTA.


strokovne povezave:
LOMA consulting
InfData svetovanje
AquaDynamic - podvodna dela

ostale povezave:
ladjicepotapljat.si
Splošni pogoji poslovanja čistilnic in pralnic
Čisto, dišeče in lepo zlikano perilo je želja vsakega posameznika, ker pa mnogi nimajo časa za njihovo perilo poskrbi Mehurček. Naj bodo hlače, srajce, blazine, zavese, večerne obleke, kravate, kape ali vse ostalo, pri nas poskrbimo, da bodo vaše najljubše tekstilije zopet čiste, dišeče, zlikane in popravljene.

Nimate pralnega stroja ali se vam je pokvaril?
Pri nas imate na razpolago pet pralnih in dva sušilna stroja, kjer si lahko perilo operete in ga tudi posušite.

Velika nadloga je pranje in likanje zaves, prtov in drugih velikih tekstilij, ki so za Mehurčkove prava poslastica. Ne glede na to ali ste podjetnik, predsednik, zvezda, gospodinja, samski ali v paru vam perilo naredimo prijetno in lepo.
POSEBNA STORITEV!

GASILSKA OBLAČILA

V naši delavnici lahko zaščitna gasilska oblačila negujemo po postopkih, ki so predpisani s strani proizvajalca oblačil, ali jih šiviljsko popravimo po specifikacijah proizvajalca.
STORITVE ZA VAS!
SKRB ZA OKOLJE: Kot del našega programa skrbi za okolje lahko vse obešalnike ter zavojno folijo, ki ste jih dobili pri prevzemu oblačil, vrnete v našo poslovalnico, kjer bomo poskrbeli za primerno reciklažo.


EKOLOGIJA: V začetku leta 2008 smo v Mehurčku svojo tehnologijo posodobili z novim strojem za kemično čiščenje. Novo pridobljeni stroj podjetja BÖWE je trenutno zadnji dosežek kvalitete v naši branži, saj je glede na ekologijo, design in tehnologijo v samem svetovnem vrhu.


Smo prva čistilnica v Sloveniji, ki lahko madeže lokalno čistimo z ULTRA ZVOKOM,
kar je za tkanino in barvilo bolj prijazno!


Smo ena izmed redkih čistilnic, ki lahko vaša oblačila zaščitimo tudi proti UV žarkom z impregnacijo SUN BLOCK.
ALI VESTE?
Da morate madeže odstraniti iz tekstilij čimprej. Mokre madeže popivnajte s papirnatim robčkom in, če je le možno, ne drgnite. Nikoli ne likajte oblačil, če niste uspeli odstraniti madežev!
© 2005 - 2009 - vse pravice pridržane: INFDATA