10. 8. 2019
Dne 16.8.2019 bo naša poslovalnica ZAPRTA. Hvala za razumevanje.


28. 6. 2019
Poletni delovni čas.
Od 1.7.2019 do 2.9.2019 bo naša poslovalnica odprta v PON - PET od 8:00 do 17:00. Ob sobotah in nedeljah pa bo ZAPRTA. Hvala za razumevanje.


strokovne povezave:
LOMA consulting
InfData svetovanje
AquaDynamic - podvodna dela

ostale povezave:
ladjicepotapljat.si
Splošni pogoji poslovanja čistilnic in pralnic
Prijazen sprejem je naš pozdrav in kratek klepet marsikomu polepša dan. Naš uspeh merimo z vašim zadovoljstvom!
Čisto, dišeče in lepo zlikano perilo je želja vsakega posameznika, ker pa mnogi nimajo časa za njihovo perilo poskrbi Mehurček. Naj bodo hlače, srajce, blazine, zavese, večerne obleke, kravate, kape ali vse ostalo, pri nas poskrbimo, da bodo vaše najljubše tekstilije zopet čiste, dišeče, zlikane in popravljene.

Nimate pralnega stroja ali se vam je pokvaril?
Pri nas imate na razpolago pet pralnih in dva sušilna stroja, kjer si lahko perilo operete in ga tudi posušite.

Velika nadloga je pranje in likanje zaves, prtov in drugih velikih tekstilij, ki so za Mehurčkove prava poslastica. Ne glede na to ali ste podjetnik, predsednik, zvezda, gospodinja, samski ali v paru vam perilo naredimo prijetno in lepo.
POSEBNA STORITEV!

GASILSKA OBLAČILA

V naši delavnici lahko zaščitna gasilska oblačila negujemo po postopkih, ki so predpisani s strani proizvajalca oblačil, ali jih šiviljsko popravimo po specifikacijah proizvajalca.
STORITVE ZA VAS!
SKRB ZA OKOLJE: Kot del našega programa skrbi za okolje lahko vse obešalnike ter zavojno folijo, ki ste jih dobili pri prevzemu oblačil, vrnete v našo poslovalnico, kjer bomo poskrbeli za primerno reciklažo.


EKOLOGIJA: V začetku leta 2008 smo v Mehurčku svojo tehnologijo posodobili z novim strojem za kemično čiščenje. Novo pridobljeni stroj podjetja BÖWE je trenutno zadnji dosežek kvalitete v naši branži, saj je glede na ekologijo, design in tehnologijo v samem svetovnem vrhu.


Smo prva čistilnica v Sloveniji, ki lahko madeže lokalno čistimo z ULTRA ZVOKOM,
kar je za tkanino in barvilo bolj prijazno!


Smo ena izmed redkih čistilnic, ki lahko vaša oblačila zaščitimo tudi proti UV žarkom z impregnacijo SUN BLOCK.
ALI VESTE?
Da obstaja SCOTCHGARD impregnacija, ki vašo tekstilijo naredi bolj kompaktno in jo praktično zavaruje pred madeži. Če na tako zavarovano tekstilijo pride madež, ga lahko popivnamo že z navadnim papirnatim robčkom.
© 2005 - 2009 - vse pravice pridržane: INFDATA